De onzichtbare beugel, heb jij 'm al?

Onzichtbare beugels zijn gemaakt voor volwassenen en kinderen die orthodontisten en tandartsen gebruiken om de beste functie en esthetiek van hun tanden te krijgen waarbij de beugel nauwelijks zichtbaar is!

Behandelplan

Voordat de behandeling begint, kun je van tevoren al je nieuwe glimlach zien! Dankzij geavanceerde technologie kunnen we het verloop van de behandeling nauwkeurig voorspellen. Met een persoonlijk behandelplan is het mogelijk om precies te zien hoe elke tand zal bewegen en hoe lang de behandeling zal duren. De combinatie met het alignermateriaal zorgt ervoor dat je tandbeweging voor meer dan 75% voorspelbaar is.

Doorzichtige hoesjes

De doorzichtige hoesjes worden aligners genoemd. Ze zijn gemaakt van dun kunststof en worden over de tanden en kiezen geschoven. Om de 2 weken doe je een nieuw setje aligners in zodat deze verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak.

  • orthodontist kijkt welke kruisbeet beugel nodig is

Controles

Gedurende jouw behandeling kom je elke zes tot acht weken op controle. Tijdens de controle zal de orthodontist de voortgang van de behandeling controleren en indien nodig bijsturen.

Je kan ook terecht bij onze andere praktijken voor de onzichtbare beugel.

Kosten en vergoeding

De kosten van onzichtbare aligners verschillen per persoon. Dit komt omdat ieder behandelplan voor iedere patiƫnt uniek is. Deze wordt persoonlijk door de orthodontist opgesteld. Wij raden je aan om vooraf na te gaan of aligners vergoed worden door jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met jouw zorgverzekeraar.

Meer weten?
Wij helpen je graag verder

Maak een afspraak