1. Intake

De eerste intake

Tijdens het eerste consult beoordeelt de orthodontist de beet, de pasvorm en het uiterlijk van het gebit van de patiënt. We willen graag jouw medische gegevens en verwachtingen weten. Daarna bespreken we met jou de mogelijkheden voor een orthodontische behandeling. Bovendien ontvang je na jouw eerste consult een gedetailleerde kostenraming.

  • Je eerste intake is geheel vrijblijvend.
  • Controleer jouw verzekeringspolis vóórdat je je eerste intake hebt.
Ik wil me inschrijven
2. Uitgebreid onderzoek

Een uitgebreid onderzoek

Om precies te weten wat de mogelijkheden zijn, is nader onderzoek nodig. Digitale röntgenfoto’s en lichtfoto’s van het gezicht en de mond worden gemaakt tijdens de onderzoeksafspraak. Ook zal er een gebitsscan worden uitgevoerd. Je kunt bij de balie een online code aanvragen en onze iOrtho-app downloaden om deze foto’s thuis te bekijken.

  • Heb je hier vragen of opmerkingen over? Vraag een gratis plangesprek aan op je afspraak of aan de balie!
3. De behandeling

De behandeling

De duur van de totale behandeling is afhankelijk van het corrigeren van de afwijking, de groei en ontwikkeling van het gebit en niet te vergeten de medewerking van de patiënt.

Een behandeling duurt meestal één tot drie jaar. We doen er alles aan om de behandeling zo snel mogelijk te laten verlopen; maar het verkrijgen van een consistent resultaat kost tijd. De natuur bepaalt voor een belangrijk deel het tempo van de tandverplaatsing.

Bekijk alle beugels

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een intake!