contactinformatie
Ortho Flakkee
Langeweg 54 (Kamer 116)
3241 KA Middelharnis

0187 - 71 23 10
info@orthoflakkee.nl
Inloggen cliënt

Team

Het professionele team van Ortho Flakkee doet haar uiterste best om voor iedere patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Een orthodontische behandeling is erop gericht om tanden en kiezen regelmatig te zetten, de esthetiek te verbeteren, de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen en de kauwfunctie verbeteren. Vaak neemt door een mooi gebit ook het zelfvertrouwen toe.

De praktijk is niet alleen gericht op orthodontische behandeling van kinderen, ook volwassen patiënten kunnen worden behandeld, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

Vriendelijk en professioneel, zo kan het enthousiaste team het best worden omschreven. Er wordt in uitgebreid en zorgvuldig overleg gekozen voor een behandeling die zo goed mogelijk past bij uw persoonlijke mogelijkheden en wensen.

Drs. R.K. Kraal

Orthodontist - Drs. Kraal heeft zijn opleiding tot tandarts voltooid aan de Universiteit van Utrecht in 1982. Hij volgde de fulltime specialisatie tot orthodontist (

lees meer
Drs. R. Zee

Tandarts - Drs. Zee heeft zijn opleiding tot tandarts afgerond aan de Universiteit van Amsterdam, ACTA in 1988. Van 1991 tot 2006 heeft drs. Zee zijn eigen tandh

lees meer
Karina

Teamleidster -

lees meer
Jolanda

Assistente -

lees meer
Chantal

Assistente -

lees meer
Marja

Assistente -

lees meer
Heleen

Assistente -

lees meer
Daniëlle

Assistente -

lees meer
Ans

Assistente -

lees meer

Welke soorten beugels zijn er

Bent u benieuwd welke soorten beugels er allemaal zijn?
Wij hebben de soorten op onze website staan. Klik hieronder om deze te bekijken.

meer info
by Sitework