Beugels voor elk type gebit

Voor ieder gebit is een ander type beugel geschikt. Heb je last van overbeet of bijvoorbeeld een spleet tussen je voortanden? Tijdens een eerste consult beoordelen we welke beugel het beste resultaat behaalt voor jouw gebit.

Vaste slotjesbeugel

De slotjesbeugel is een van de bekendste en meest gebruikte beugels. Heb je deze beugel al of wil je meer weten over onze slotjesbeugel, klik dan op de knop hieronder.

Lees meer

Onzichtbare beugel

Rechte tanden worden verkregen zonder dat je hoeft te zien dat je een beugel draagt. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het mogelijk! Onder volwassenen zijn onze onzichtbare beugels zeer populair. Wil je weten hoe dit proces in zijn werk gaat? Lees snel verder!

Lees meer

Activator

Bij een overbeet wordt de activator, ook wel blokbeugel genoemd, ingezet. Een activator wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de onder- en bovenkaaks goed op elkaar zijn afgestemd. Het eindresultaat is een goede beet en een nauwkeurige stand van de kaken, tanden en kiezen

Lees meer

Sutuurexpansie

De sutuurexpansie is een beugel die aan de kiezen wordt vastgemaakt en wordt gebruikt om de bovenkaak breder te maken. Hierdoor sluiten de kiezen van de bovenkaak beter aan bij de kiezen van de onderkaak.

Lees meer