Onze praktijk

onze drive

Een aantrekkelijke lach :)

Het professionele team van Ortho Flakkee doet haar uiterste best om voor iedere patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Ons team is ontzettend gemotiveerd om ervoor te zorgen dat wij jou gaan begeleiden naar jouw mooiste lach en je je altijd bij ons op je je gemak voelt waarbij we iedereen in hun waarde laten. Jong en oud; iedereen is welkom. Het mooiste van ons vakgebied is om de patiënt tijdens de laatste afspraak met een perfect gebit te zien vertrekken.

Teamwork makes the dream work

Meerdere praktijken, één missie

Met onze andere praktijken in Hellevoetsluis (Ortho Hellevoetsluis) en in Woerden (Ortho Ouderijn) hebben we samen één missie: het creëren van een aantrekkelijke lach bij iedere patiënt. Onze assistentes en orthodontisten werken nauw samen over de drie praktijken om iedere patiënt met een prachtig gebit naar huis te zien gaan.

balie-team

Ontmoet jouw aanspreekpunt

Onze praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag. Bel jij naar onze praktijk? Dan krijg jij één van onze toppers van ons balie-team te spreken. Onze balie is gecentraliseerd op de praktijk in Hellevoetsluis. Lisette, Daniëlle, Anja, Bartje én Roelfiena maken deel uit van ons geweldige balie-team. Zij zullen jouw eerste aanspreekpunt zijn voor al jouw telefonische vragen en staan altijd open voor een gezellig gesprek. Uiteraard kun je, als je op de praktijk in Flakkee bent, ook je vragen stellen aan onze stoelassistentes.

Meer weten?
Wij helpen je graag verder

Maak een afspraak