contactinformatie
Ortho Flakkee
Langeweg 54 (Kamer 116)
3241 KA Middelharnis

0187 - 71 23 10
info@orthoflakkee.nl
Inloggen cliƫnt

InvisalignWij zijn een Invisalign Platinum Provider.

Onzichtbaar beugelalternatief
Invisalign is een onzichtbare beugel voor volwassenen én kinderen die orthodontisten en tandartsen gebruiken als hulpmiddel voor het verkrijgen van optimale functionaliteit en esthetiek van de tanden en kiezen.

Behandelplan
U bekijkt uw nieuwe lach voordat de behandeling start. Dankzij de ClinCheck®-technologie van Invisalign kunnen we het verloop van de behandeling precies voorspellen. Door middel van het persoonlijke behandelingsplan kan exact worden gezien hoe de individuele tanden zullen verschuiven en hoe lang de behandeling zal duren. De combinatie met het SmartTrack materiaal zorgt voor ervoor dat de bewegingen uw gebit met meer dan 75% te voorspellen zijn.

Doorzichtige hoesjes
De onzichtbare / doorzichtige hoesjes worden aligners genoemd. Ze zijn gemaakt van dunne kunstof en worden over de tanden en kiezen geschoven. Om de 2 weken doet u een nieuwe setje aligners in zodat deze verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak.

Controles
Gedurende de gehele Invisalign behandeling komt u elke zes tot acht weken op controle. De orthodontist bekijkt hoe de behandeling verloopt en stuurt bij waar nodig.

Kosten en vergoeding
De kosten voor orthodontie zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat de prijzen voor beugels bij iedere orthodontist hetzelfde zijn. De kosten voor Invisalign zijn afhankelijk van de huidige stand van uw tanden en het aantal benodigde aligners. Tijdens de bespreking van uw persoonlijke behandelplan worden de kosten met u besproken. Of de behandeling vergoed wordt, is afhankelijk van uw situatie en zorgverzekeraar. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over vergoedingen van orthodontie.

Bent u geïnteresseerd in een Invisalign behandeling? Neem dan contact met ons op voor een intake.

Welke soorten beugels zijn er

Bent u benieuwd welke soorten beugels er allemaal zijn?
Wij hebben de soorten op onze website staan. Klik hieronder om deze te bekijken.

meer info
by Sitework